Zelfafnametesten

Onze zelfafnametesten

De testen die wij bij How Are You Diagnostics aanbieden zijn dezelfde laboratoriumtesten zoals ook door ziekenhuislaboratoria worden uitgevoerd. Voor ons huidige aanbod kijkt u bij producten. Wij onderscheiden ons door het grootste deel van onze testen via een zelfafnamekit aan te bieden. Dit betekent dat u onze testen op elk postadres kunt laten bezorgen, waarna u zelf de monsterafname voor de gekozen test op ieder moment kunt uitvoeren. Een uitzondering hierop is onze “Heb ik Corona nu” test. Voor deze test maakt u een afspraak in onze teststraat.

Het is volledig anoniem;
 U kunt altijd bij ons terecht:
 U hoeft niet direct naar een zorgverlener;
De test is even betrouwbaar als die in het ziekenhuis gebruikt wordt;
Een BIG geregistreerd arts-microbioloog beoordeelt uw resultaten en geeft u advies op maat;
U weet snel of u besmet bent geweest.

Gemakkelijk thuis testen

Onze zelfafnamekits voor thuis zijn speciaal ontwikkeld om eenvoudig zelf een monster te kunnen afnemen. Via de duidelijke instructies wordt u in stappen uitgelegd hoe dit te doen. De monsters worden door u op een veilige manier via de normale post, in de speciaal voor dit doel bijgesloten verpakking opgestuurd. Direct na ontvangst voeren wij de diagnostiek uit. Het laboratorium heeft hierbij geen toegang tot de persoonlijke gegevens van de deelnemer. Het resultaat van de analyse wordt na interpretatie door de arts-microbioloog binnen 3 dagen teruggekoppeld via het account waaronder de kit geregistreerd is. U krijgt een melding via de applicatie zodra de uitslag beschikbaar is.

Testen in 5 stappen

Download de HAY app

Nadat u de zelfafnametest heeft ontvangen kunt u de test doorlopen door middel van onze HAY app. Deze app is bedoeld om de door u aangeschafte zelfafnamekits te registreren en de resultaten van de laboratoriumanalyses aan u persoonlijk terug te koppelen op een beveiligde manier.

 

Download hier de HAY app

Betrouwbare zelfafnametesten

Heb ik Corona gehad

39,95
Wilt u weten of u al Corona heeft gehad? Bij deze test onderzoekt ons laboratorium of er antistoffen van Corona aanwezig zijn.
Gemakkelijk thuis testen
U hoeft niet direct naar een zorgverlener
Snel en anoniem
De test is even betrouwbaar als die in het ziekenhuis gebruikt wordt
Na ontvangst in het lab binnen 3 werkdagen de uitslag

Wat wilt u testen?

HAY is een organisatie met een sterke focus op innovaties rondom laboratoriumdiagnostiek.

Maak een afspraak

Zelfafnametesten

Service

Copyright 2021 HAY diagnostics. All rights reserved.

has been added to the cart. View Cart