Werken bij HAY

How Are You diagnostics (HAY) is een start up laboratorium voor klinisch chemische en moleculair microbiologische diagnostiek. Moleculaire diagnostiek vindt plaats op apparatuur van Hologic, MolGen, Hamilton en Bio-Rad. HAY beschikt tevens over ELISA apparatuur voor semi-automatisch uit voeren van de bepalingen (Sprinter XL240).

De analist, kwaliteitsfunctionaris, klinisch chemicus en een arts-microbioloog zijn verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. HAY is een jong bedrijf met een sterk innovatief karakter en potentie voor een groeiende productie en een uitbreidend aantal diagnostische parameters .

Bedrijfsprofiel

HAY is een organisatie met een sterke focus op innovaties rondom laboratoriumdiagnostiek. HAY is gestart met de inrichting van de ISO 15189 norm en hoopt zich begin 2021 te kunnen laten auditten door de Raad voor Accreditatie. Het Siemens platform waarmee gewerkt wordt bestaat uit de Dimension EXL 200 voor de klinische chemie, de Advia 560 voor de hematologie, de Centaur voor de immuno-chemie en infectieziektenserologie,

HAY Diagnostics is sinds eind 2020 een erkend leerbedrijf.

Solliciteer hier

Interesse in een van onze openstaande vacatures? Of voor een stage of een afstudeerproject? Solliciteer dan door middel van ons formulier. Is er op dit moment geen passende functie? En wil je wel graag werken bij HAY? Stuur ons dan een open sollicitatie.