Werken bij HAY

How Are You diagnostics (HAY) is een start up laboratorium voor klinisch chemische en moleculair microbiologische diagnostiek. Moleculaire diagnostiek vindt plaats op apparatuur van Hologic, MolGen, Hamilton en Bio-Rad. HAY beschikt tevens over ELISA apparatuur voor semi-automatisch uit voeren van de bepalingen (Sprinter XL240).

De analist, kwaliteitsfunctionaris, klinisch chemicus en een arts-microbioloog zijn verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. HAY is een jong bedrijf met een sterk innovatief karakter en potentie voor een groeiende productie en een uitbreidend aantal diagnostische parameters .

Bedrijfsprofiel

HAY is een organisatie met een sterke focus op innovaties rondom laboratoriumdiagnostiek. HAY is gestart met de inrichting van de ISO 15189 norm en hoopt zich begin 2021 te kunnen laten auditten door de Raad voor Accreditatie. Het Siemens platform waarmee gewerkt wordt bestaat uit de Dimension EXL 200 voor de klinische chemie, de Advia 560 voor de hematologie, de Centaur voor de immuno-chemie en infectieziektenserologie,

HAY Diagnostics is sinds eind 2020 een erkend leerbedrijf.

Analist (Ook mogelijk als bijbaan/weekendbaan)

How Are You diagnostics (HAY) is een start up laboratorium voor en moleculair microbiologische diagnostiek. Klinisch chemische diagnostiek op apparatuur van Siemens. Data verhandeling vindt plaats in het GLIMS van MIPS. De hoofdanalist, kwaliteitsfunctionaris, klinisch chemicus en een arts-microbioloog zullen in eerste instantie verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. HAY is een jong bedrijf met een sterk innovatief karakter en potentie voor een groeiende productie en een uitbreidend aantal diagnostische parameters.

TO DO

Als analist ga je alle laboratorium activiteiten conform het kwaliteitssysteem effectief uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor een optimaal proces, je houdt de ontwikkelingen in het vakgebied bij en verbetert zo nodig de werkprocessen.

EXPERIENCE & KNOWLEDGE

 • Een MLO of HLO opleiding klinische chemie/(moleculaire) microbiologie heeft
 • In staat is om zowel zelfstandig als in teamverband te werken
 • Stressbestendig is, nauwkeurig kan werken en een flexibele instelling heeft
 • Open staat voor innovaties op het gebied van bloedafname en laboratoriumdiagnostiek
 • Werkervaring is een pré, maar geen voorwaarde, ook analisten die binnenkort hun diploma behalen worden van harte uitgenodigd te solliciteren
 • Inzetbaarheid binnen moleculaire diagnostiek (PCR/ COVID).
 • Communicatief vaardig.
 • Eigenaarschap tonen, het proces eigen willen maken.

WE OFFER

 • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 7 maand, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
 • Fulltime dienstverband heeft de voorkeur.
 • Goede verloning, toeslagen over weekenden/ late dienst.
Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met HRM per telefoon 0320-277900 of e-mail werken@daklapack.com en voor inhoudelijke toelichting kunt u vragen naar Jan Geert Bruggink.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer hier

Interesse in een van onze openstaande vacatures? Of voor een stage of een afstudeerproject? Solliciteer dan door middel van ons formulier. Is er op dit moment geen passende functie? En wil je wel graag werken bij HAY? Stuur ons dan een open sollicitatie.