SOA Test Keel – Gonorroe en Chlamydia

39.95

Gonorroe en chlamydia test kopen? Met deze zelftest kun je in je eigen vertrouwde omgeving testen of je chlamydia-infectie en/of gonorroe hebt. Dit doe je met de orale swab via de keel. Geen klachten? Dan raden we je in verband met de incubatietijd aan om pas 21 dagen na de mogelijke besmetting te testen. Heb je al eerder klachten? Dan kun je direct testen. Is de test dan negatief, maar blijven de klachten? Test dan nog eens 21 dagen na het onbeschermde contact.

 

Test chlamydia en gonorroe via de keel

Volledig anoniem, zelf thuis af te nemen

Binnen 3-4 werkdagen het resultaat via de app

 

Artikelnummer: 900142 Categorieën: , , , , , GTIN: 8712963039691

Beschrijving

Wist je dat chlamydia en gonorroe de meest voorkomende SOA’s van Nederland zijn? En je moet ze – zoals elke SOA – serieus nemen, want beide varianten kunnen resulteren in onvruchtbaarheid. Op deze pagina vind je de meest voorkomende klachten van chlamydia en gonorroe.
 
Positief op gonorroe of chlamydia getest? Dan ontvang je een certificaat dat je aan je huisarts kunt laten zien zodat je niet opnieuw getest hoeft te worden, maar direct een behandeling krijgt. Weet je niet zeker welke SOA-test je moet aanschaffen? Gebruik dan onze SOA-testwijzer.

 

Inhoud van de gonorroe en chlamydia test

  • Een informatiebrief
  • Een swab (wattenstaafje)
  • Een afnamebuisje
  • Een retourenvelop

 

Testen in vijf stappen

1. Bestel de gonorroe en chlamydia zelftest
3. Doe de test
4. Stuur de test op naar het laboratorium
5. Ontvang het resultaat van jouw test via de app