SOA Test Anaal – Chlamydia & Gonorroe

39.95

Heb je al lange tijd (lees hieronder hoelang ‘lang’ is) bepaalde klachten die kunnen duiden op chlamydia of gonorroe? Doe dan deze zelfafnametest. Heb je geen klachten, maar wel seks gehad met iemand die chlamydia of gonorroe heeft? Doe dan ook deze test. Op deze pagina vind je de meest voorkomende klachten van chlamydia en gonorroe.

 

Test chlamydia en gonorroe

Volledig anoniem, zelf thuis af te nemen

Binnen 3-4 werkdagen het resultaat via de app

 

Artikelnummer: 900152 Categorieën: , , , , , GTIN: 8712963039660

Beschrijving

Chlamydia infectie en gonorroe zijn de meest voorkomende SOA’s van Nederland. Beide SOA’s kúnnen leiden tot onvruchtbaarheid, dus je moet ze zeker serieus nemen. Het lastige is dat je niet altijd symptomen ervaart. Daarom wordt geadviseerd altijd beschermde seks te hebben.Is dit niet het geval geweest en heb je twijfels? Onthoud dan dat gonorroe een incubatietijd heeft van tussen de 2 en 21 dagen, met een gemiddelde van 5 dagen. Vóór die tijd is de bacterie vaak nog niet aantoonbaar. Voor chlamydia geldt een incubatietijd van 10-21 dagen en voor de anale vorm zelfs 35 dagen.
 
Heb je geen klachten dan kun je deze test daarom het beste op z’n vroegst 21 of zelfs 35 dagen na de onbeschermde seks afnemen.Let op: heb je meerdere vormen van (onveilige) seks gehad, zorg er dan voor dat je op alle plekken een test uitvoert. In ons assortiment vind je vaginale, orale en anale tests.Positief getest? Dan ontvang je een certificaat dat je aan je huisarts kunt laten zien zodat je niet opnieuw getest hoeft te worden, maar direct een behandeling krijgt.
 
Weet je niet zeker welke SOA-test je moet aanschaffen? Gebruik dan onze SOA-testwijzer.

 

Inhoud van de test

  • Een informatiebrief
  • Een wattenstaafje/swab
  • Een afnamebuisje
  • Een retourenvelop

 

Testen in vijf stappen

1. Bestel de test
3. Doe de test
4. Stuur de test op naar het laboratorium
5. Ontvang het resultaat van jouw test via de app