Webshop

Wilt u zich laten testen op het nieuwe Coronavirus? Maak een afspraak in onze teststraat in Lelystad.

Met deze betrouwbare RT-PCR test kom je erachter of je geïnfecteerd bent met het nieuwe Coronavirus  en dus besmettelijk voor je omgeving bent. Dit is dezelfde test als u bij de GGD-teststraten krijgt. Vaak kunt u bij ons wel eerder terecht dan bij de GGD van uw gemeente en zijn uw uitslagen eerder bekend. Onze test wordt echter niet vergoed door de GGD of uw ziektekostenverzekering. Het is op dit moment nog niet mogelijk om deze test via een zelfafname te doen. Daarom nodigen wij u uit om een afspraak op locatie in Lelystad te maken. Bij een gunstige - negatieve - uitslag krijgt u een certificaat, waarmee u kunt aantonen dat u negatief getest bent, bijvoorbeeld als u op reis wilt. 

  • Uitslag binnen 48 uur. 
  • U kunt uw resultaat inzien op onze resultatenwebsite
  • PCR test inclusief gratis reisverklaring/ certificaat (Engels).
  • Maak online een afspraak voor onze teststraat in Lelystad.
  • RIVM-goedgekeurd.
  • Geen tot korte wachttijd.
  • U kunt uw afspraak NIET annuleren. Mocht u toch niet op het afgesproken tijdstip naar de testafnamestraat kunnen komen dan bestaat de mogelijkheid om tot 24 uur na de gemaakte afspraak nog langs te komen. Die tijd houden we u gegevens beschikbaar. Lukt het dan echt niet dan zijn wij genoodzaakt om uw afspraak te annuleren. U moet dan een nieuwe afspraak inplannen om alsnog voor een afname bij ons langs te kunnen komen. 

PCR test Lelystad:
Lelystad (Larserpoortweg 32 8218NK Lelystad). Voor de routebeschrijving bekijkt u Google Maps of klikt u hier voor een gedetailleerde routekaart.

Zie ook "Coronatest voor reizigers".

PCR-Coronatest Lelystad (incl. verklaring)

99.95 15 minuten

*De locatie van onze teststraat is in Lelystad.
Let op: u kunt uw afspraak niet annuleren.

SKU: 900009 Categories:,