Testen op het nieuwe Coronavirus met certificaat in Lelystad

Met deze betrouwbare RT-PCR test kom je erachter of je geïnfecteerd bent met het nieuwe Coronavirus en dus besmettelijk voor je omgeving bent. Dit is dezelfde test als u bij de GGD-teststraten krijgt. Vaak kunt u bij ons wel eerder terecht dan bij de GGD van uw gemeente en zijn uw uitslagen eerder bekend. Onze test wordt echter niet vergoed door de GGD of uw ziektekostenverzekering. Het is op dit moment nog niet mogelijk om deze test via een zelfafname te doen. Daarom nodigen wij u uit om een afspraak op locatie in Lelystad te maken. Bij een gunstige - negatieve - uitslag krijgt u een PCR-test certificaat, waarmee u kunt aantonen dat u negatief getest bent, bijvoorbeeld als u op reis wilt.

CoronaCheck-app

Wij zijn aangesloten bij de CoronaCheck-app. U kunt uw testuitslag downloaden in de CoronaCheck.

Wilt u naar een evenement of activiteit in Nederland? Zoals een festival, cultureel uitje of sportactiviteit? De eigenaar of organisator kan u vragen om een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Met CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen laten zien.

Wilt u reizen binnen de Europese Unie? Meestal heeft u dan een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag nodig. Of een bewijs dat u bent hersteld van corona. Met CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen laten zien. Controleer altijd eerst het reisadvies van het land waar u naartoe reist.

  • U ontvangt dezelfde avond nog uw uitslag en certificaat! 
  • U kunt uw resultaat inzien op onze resultatenwebsite.
  • Inclusief gratis wereldwijd goedgekeurd reiscertificaat (Engels)
  • Maak online een afspraak voor onze teststraat in Lelystad.
  • RIVM-goedgekeurd.
  • Geen tot korte wachttijd.
  • Download de testuitslag in de CoronaCheck-app

Heranalyse:
Het laboratorium voert altijd een 2e analyse uit mits de 1e analyse om welke reden dan ook geen uitslag kunnen geven, dit gebeurt enkel in zeer uitzonderlijke gevallen. Een eventuele 2e analyse kan niet altijd op dezelfde dag gedaan worden, maar de volgende ochtend. Het risico hiervan ligt bij de klant.

U kunt uw afspraak NIET annuleren. Mocht u toch niet op het afgesproken tijdstip naar de testafnamestraat kunnen komen dan bestaat de mogelijkheid om uw gemaakte afspraak te verplaatsen naar een ander gewenst moment.

How Are You Diagnostics biedt de Coronatest met certificaat op dit moment aan op onderstaande adres.

Testlocatie PCR test met certificaat:

Lelystad, Larserpoortweg 32, 8218 NK LELYSTAD) De routebeschrijving kunt u vinden via Google Maps of door het ingeven van het adres op uw navigatiesysteem.

Gerelateerd:

PCR Coronatest Lelystad €59,95 (incl. Reiscertificaat en CoronaCheck-app)

59.95 15 minuten

Artikelnummer: 900009-1 Categorieën: ,