Vanwege de huidige ontwikkelingen rondom Corona is het niet mogelijk om een afspraak te maken voor een PCR-Coronatest. Als u echter als groep een PCR-Coronatest wilt afnemen, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

Coronatest Lelystad - PCR test met certificaat

Met deze betrouwbare RT-PCR test komt u erachter of u geïnfecteerd bent met het nieuwe Coronavirus en dus besmettelijk voor uw omgeving bent. Dit is dezelfde test als u bij de GGD-teststraten krijgt. Het is op dit moment nog niet mogelijk om deze test via een zelfafname te doen. Daarom nodigen wij u uit om een afspraak op locatie in Lelystad te maken. Bij een gunstige - negatieve - uitslag krijgt u een PCR-test certificaat, waarmee u kunt aantonen dat u negatief getest bent, bijvoorbeeld als u op reis wilt.

 

  • U ontvangt dezelfde avond nog uw uitslag en certificaat! 
  • U kunt uw resultaat inzien op onze resultatenwebsite.
  • Inclusief gratis wereldwijd goedgekeurd reiscertificaat (Engels)
  • Maak online een afspraak voor onze teststraat in Lelystad.
  • RIVM-goedgekeurd.
  • Geen tot korte wachttijd.

Heranalyse:
Het laboratorium voert altijd een 2e analyse uit mits de 1e analyse om welke reden dan ook geen uitslag kunnen geven, dit gebeurt enkel in zeer uitzonderlijke gevallen. Een eventuele 2e analyse kan niet altijd op dezelfde dag gedaan worden, maar de volgende ochtend. Het risico hiervan ligt bij de klant.

U kunt uw afspraak NIET annuleren. Mocht u toch niet op het afgesproken tijdstip naar de testafnamestraat kunnen komen dan bestaat de mogelijkheid om uw gemaakte afspraak te verplaatsen naar een ander gewenst moment.

Testlocatie PCR test met certificaat:

Lelystad, Larserpoortweg 32, 8218 NK LELYSTAD) De routebeschrijving kunt u vinden via Google Maps of door het ingeven van het adres op uw navigatiesysteem.

Gerelateerd:

PCR Coronatest Lelystad €59,95 (incl. Reiscertificaat)

59.95 15 minuten

Artikelnummer: 900009-1 Categorieën: ,