PCR Coronatest (incl. Reiscertificaat)

Wilt u zich laten testen op het nieuwe Coronavirus?

Maak een afspraak bij een van onze teststraten in Lelystad, Haarlem/ Velsen of Venlo/ Sevenum.

Gratis Coronatest voor reizigers

Reist u vanuit Nederland naar het buitenland? Bekijk dan altijd eerst het reisadvies. Voor een reis binnen de Europese Unie heeft u een coronabewijs nodig. U komt aan een coronabewijs als u volledig gevaccineerd bent. Of kunt aantonen dat u corona heeft gehad. Geldt dat niet voor u? Dan kunt u zich binnenkort gratis laten testen bij een van onze testlocaties.

PCR-Coronatest inclusief reisverklaring

Met deze betrouwbare RT-PCR test kom je erachter of je geïnfecteerd bent met het nieuwe Coronavirus  en dus besmettelijk voor je omgeving bent. Dit is dezelfde test als u bij de GGD-teststraten krijgt. Vaak kunt u bij ons wel eerder terecht dan bij de GGD van uw gemeente en zijn uw uitslagen eerder bekend. Onze test wordt echter niet vergoed door de GGD of uw ziektekostenverzekering. Het is op dit moment nog niet mogelijk om deze test via een zelfafname te doen. Daarom nodigen wij u uit om een afspraak op locatie in Lelystad, Velsen of Sevenum te maken. Bij een gunstige – negatieve – uitslag krijgt u een certificaat, waarmee u kunt aantonen dat u negatief getest bent, bijvoorbeeld als u op reis wilt.

Voor 13:00 uur getest, meestal dezelfde dag uitslag
Gegarandeerd uitslag binnen 36 uur
U kunt uw resultaat inzien op onze resultatenwebsite
Inclusief gratis wereldwijd goedgekeurd reiscertificaat (Engels)
Maak online een afspraak voor een van onze teststraten
RIVM-goedgekeurd
Geen tot korte wachttijd
U kunt uw afspraak NIET annuleren. Mocht u toch niet op het afgesproken tijdstip naar de testafnamestraat kunnen komen dan bestaat de mogelijkheid om uw gemaakte afspraak te verplaatsen naar een ander gewenst moment.
has been added to the cart. View Cart