Wilt u zich laten testen op het nieuwe Coronavirus?

Maak een afspraak bij een van onze teststraat in Lelystad.

PCR-Coronatest inclusief reisverklaring

Met deze betrouwbare RT-PCR test kom je erachter of je geïnfecteerd bent met het nieuwe Coronavirus en dus besmettelijk voor je omgeving bent. Dit is dezelfde test als u bij de GGD-teststraten krijgt. Vaak kunt u bij ons wel eerder terecht dan bij de GGD van uw gemeente en zijn uw uitslagen eerder bekend. Onze test wordt echter niet vergoed door de GGD of uw ziektekostenverzekering. Het is op dit moment nog niet mogelijk om deze test via een zelfafname te doen. Daarom nodigen wij u uit om een afspraak op locatie in Lelystad of Velsen te maken. Bij een gunstige – negatieve – uitslag krijgt u een certificaat, waarmee u kunt aantonen dat u negatief getest bent, bijvoorbeeld als u op reis wilt.

CoronaCheck-app

Wij zijn aangesloten bij de CoronaCheck-app. U kunt uw testuitslag downloaden in de CoronaCheck.

Wilt u naar een evenement of activiteit in Nederland? Zoals een festival, cultureel uitje of sportactiviteit? De eigenaar of organisator kan u vragen om een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Met CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen laten zien.

Wilt u reizen binnen de Europese Unie? Meestal heeft u dan een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag nodig. Of een bewijs dat u bent hersteld van corona. Met CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen laten zien. Controleer altijd eerst het reisadvies van het land waar u naartoe reist. U kunt buiten de Europese Unie ons reiscertificaat gebruiken die u gratis ontvangt bij uw test.

  • icon Voor 15:30 uur getest, dezelfde dag uitslag om 21:00!
  • icon Na 15:30 uur getest, volgende middag uitslag.
  • icon Inclusief gratis wereldwijd goedgekeurd reiscertificaat (Engels)
  • icon RIVM-goedgekeurd
  • icon Geen tot korte wachttijd
  • icon U kunt uw resultaat inzien op onze resultatenwebsite
  • icon Maak online een afspraak voor een van onze teststraten
  • icon Download de testuitslag in de CoronaCheck-app