Partner worden

Welkom bij het Partner Portaal van

How Are You Diagnostics

Bent u al een bestaande partner?

Dan kunt u hieronder inloggen.

Partner worden?

Bent u nog geen partner en wilt u gebruik maken van onze diensten? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

  Info White Label

  How Are You Diagnostics is al sinds de start van de pandemie nauw betrokken bij de SARS-CoV-2-diagnostiek. Wij analyseren met behulp van de rt-PCR techniek dagelijks duizenden samples. Dit doen wij voor de monsterstromen van diverse GGD’s in opdracht van de overheid, op commerciële basis voor diverse partners en natuurlijk voor de op onze eigen testlocaties afgenomen monsters.

  Bent u nog geen partner maar wilt u dit wel worden? Dat kan natuurlijk. Wij bieden o.a. in overleg de onderstaande diensten aan indien u partner wordt.

  • Wij bieden u desgewenst advies over de opzet van testlocaties en de processen omtrent monsterafname volgens de normen van de RIVM,
  • Voorzien u van afnamematerialen zoals de juiste swabs en gelabelde buizen met buffervloeistof,
  • Richten speciaal voor u een portaal in, om uw deelnemer-gegevens te kunnen koppelen aan het afgenomen monster,
  • Verzorgen op gezette tijden het transport van uw afnamelocatie naar ons laboratorium,
  • Analyseren uw monsterstroom waarna onze arts-microbioloog de resultaten interpreteert.
  • Vervolgens koppelen wij de resultaten op de door u gewenste manier aan u terug, zodat u deze aan de juiste deelnemer kunt terugkoppelen,

  Partner worden?

  “How are you Diagnostics” is een modern laboratorium dat met de nieuwste technologiën werkt en zich inzet op het gebied van Klinisch Chemisch en Medisch Microbiologisch, Moleculair onderzoek. Dit doen wij met name voor de particuliere en niet-verzekerde zorg. Na jarenlange ervaring in het ontwikkelen van zelfafnametesten is dit de volgende stap die wij hebben gezet om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in de zorg te bieden, rijp voor de toekomst.

  Onze IT afdeling heeft speciale software en apps ontwikkeld, die voor de koppeling tussen deelnemer en resultaten zorgt. Het onderlinge verwisselen van deelnemers en resultaten is uitgesloten door de rechtstreekse koppeling tussen ons Laboratorium informatiesysteem, de uniek identificeerbare buis en de geregistreerde deelnemer, waarbij onze processen en onze ISO 27001 certificering uw privacy ten alle tijden waarborgen. Ons bedrijf is ISO 9001 gecertificeerd en werkt volgens ISO 15189 standaard met ervaren laboratorium professionals. Resultaten worden door onze arts microbioloog (BIG: 490 231 532 01) geïnterpreteerd.

  HAY is een organisatie met een sterke focus op innovaties rondom laboratoriumdiagnostiek.

  Maak een afspraak

  Zelfafnametesten

  Service

  Copyright 2021 HAY diagnostics. All rights reserved.

  has been added to the cart. View Cart