Partner worden

How Are You Diagnostics

How Are You Diagnostics is een modern laboratorium dat met de nieuwste technologiën werkt en zich inzet op het gebied van Klinisch Chemisch, Medisch Microbiologisch en Medisch Moleculair onderzoek. Dit doen wij met name voor de particuliere en niet-verzekerde zorg. Na jarenlange ervaring in het ontwikkelen van zelfafnametesten is dit de volgende stap die wij hebben gezet om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in de zorg te bieden, rijp voor de toekomst.

Onze IT-afdeling heeft speciale software en apps ontwikkeld, die voor de koppeling tussen deelnemer en resultaten zorgt. Het onderlinge verwisselen van deelnemers en resultaten is uitgesloten door de rechtstreekse koppeling tussen ons Laboratorium informatiesysteem, de uniek identificeerbare buis en de geregistreerde deelnemer, waarbij onze processen en onze ISO 27001 en NEN7510 certificering uw privacy ten alle tijden waarborgen.

Onze services

Benieuwd naar meer informatie over de services die wij allemaal kunnen aanbieden? Lees dan verder op één of meer van de onderstaande pagina’s:

Partner worden?

Bent u nog geen partner en wilt u gebruik maken van onze diensten? Wanneer u onderstaand contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op