Klinische Chemie

Mogelijkheden

Bij How Are You Diagnostics (HAY) wordt laboratoriumdiagnostiek in bloed en urine verricht. De focus ligt hierbij niet op diagnostiek van ziekten maar op het in kaart brengen van gezondheidsparameters. Hierbij kan gedacht worden aan de bepaling van vitamines (D en B12), het cholesterolprofiel (cholesterol, LDL en HDL-cholesterol, triglycerides), nierfunctieparameters (kreatinine en microalbumine in urine), schildklierhormonen (fT4 en TSH), fertiliteitshormonen (testosteron, estradiol, LH, FSH,) en antistoffen (bijvoorbeeld tegen SARS-CoV-2 of Influenza).

Echter, bovengenoemde lijst is niet uitputtend en dit is slechts een tipje van de ijsberg wat betreft de mogelijkheden bij HAY. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze labwerkzaamheden of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Afnamekits

Naast laboratoriumwerkzaamheden biedt DaklaPack Clinical Trails – een zusterbedrijf van How Are You Diagnostics – ook kittingmogelijkheden aan. Indien u wilt werken met zelfafnamekits (convenience packs) kunnen wij u helpen bij de productie en verzending hiervan. Zo heeft u kitting en analyse onder één dak. Klik hieronder voor meer informatie over onze kittingwerkzaamheden.

Partner worden?

Wilt u zich aansluiting bij How Are You Diagnostics of heeft u vragen over de mogelijkheden? Klik dan hieronder.