Kitting

’DaklaPack maakt maandelijks 865.000 kits, van gevulde gripzak tot luxe verzenddoos’’

Het zusterbedrijf van How Are You Diagnostics – DaklaPack Clinical Trials – is onder andere gespecialiseerd in het maken van zogenaamde ‘convenience packs’ ofwel kits. Deze packs worden op aanvraag van onze klanten samengesteld uit diverse onderdelen, die tezamen het mogelijk maken om o.a. diverse zelfafnames te doen voor later medisch onderzoek in een laboratorium of om bijvoorbeeld een professional te ondersteunen zodat deze de noodzakelijke hulpmiddelen direct voor het pakken heeft zonder deze bij elkaar te moeten zoeken (convenience).

Wij beschikken zowel over uitgebreide kennis op (medisch) verpakkingsgebied als over ervaring in fulfillment. Onze IT-afdeling creëert per project eigen software waarbij gebruiksgemak, privacy en het uitsluiten van foutkansen by design worden ingebouwd. Ieder project is namelijk uniek en heeft zijn eigen criteria. In overleg met de opdrachtgever ontvangen wij via een beveiligde verbinding (automatisch) data. Na deze gecontroleerd en eventuele verrijkt te hebben, beginnen wij met variabele dataprinting. Met eigen software en alle benodigde grafische machines in eigen huis, kunnen we snel schakelen. Het assembleren van de kits gebeurt handmatig of machinaal.

Bij het in overleg samenstellen van de kits adviseren wij u ook met betrekking tot het doel waarvoor deze worden samengesteld. Indien er bijvoorbeeld bloed- of ontlastingsmonsters via de post moeten worden verzonden naar een laboratorium, zorgen wij dat de juiste retourverpakking (UN3373) wordt toegevoegd aan de kit. Hierbij gaan we uit van de regels, zoals die in het land van verzending moeten worden toegepast.

Kitting en analyse allemaal onder één dak

Gaat het in uw kittingproject om zelfafnamekits waarvan het materiaal geretourneerd en geanalyseerd moet worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. DaklaPack Clinical Trials en How Are You Diagnostics werken nauw samen; zo kunnen wij zowel het samenstellen van de kits als de analyse van de geretourneerde monsters voor u verzorgen. Indien u zelf niet over een professioneel laboratorium met gediplomeerd personeel beschikt kunt u gebruik maken van onze laboratoriumdiensten. Voorwaarde daarbij is wel dat de gevraagde analyse door ons uitvoerbaar is, wettelijk mag worden uitgevoerd in Nederland en in te passen is in ons bestaande laboratorium landschap. We laten dan de monsters van uw deelnemers naar ons laboratorium sturen, waarna wij de monsters analyseren en op de voorgeschreven manier naar jullie terugkoppelen (NEN7510, NTA7516).

Op zoek naar meer informatie over onze specifieke laboratoriumdiensten? Bezoek de pagina’s hieronder.

· Klinische chemie

· Medische Moleculaire Microbiologie

Innovatieve en veilige IT-oplossingen

Onze IT-afdeling werkt met verschillende gangbare best practises met betrekking tot communicatieprotocollen en formateringen zoals bijvoorbeeld HL7, JSON, XML maar ook eenvoudige Excel of CSV files. Ook beschikken wij over de kennis om beveiligde verbindingen op te zetten met diverse database en bouwen wij API’s en web services. Indien wij (nog) niet over de vereiste kennis beschikken, dan zorgen wij ervoor dat we deze in huis halen. Wij hebben reeds diverse koppelingen met LIS systemen, gezondheidsplatforms en centrale applicaties voor overheden en commerciële instellingen gerealiseerd en beschikken over ISO 9001 en ISO 27001 certificaten. Ons laboratorium is tevens NEN7510 gecertificeerd.