Working at HAY

How Are You diagnostics (HAY) is een start up laboratorium voor klinisch chemische en moleculair microbiologische diagnostiek. Moleculaire diagnostiek vindt plaats op apparatuur van Hologic, MolGen, Hamilton en Bio-Rad. HAY beschikt tevens over ELISA apparatuur voor semi-automatisch uit voeren van de bepalingen (Sprinter XL240).

De analist, kwaliteitsfunctionaris, klinisch chemicus en een arts-microbioloog zijn verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. HAY is een jong bedrijf met een sterk innovatief karakter en potentie voor een groeiende productie en een uitbreidend aantal diagnostische parameters .

Corporate Profile

HAY is een organisatie met een sterke focus op innovaties rondom laboratoriumdiagnostiek. HAY is gestart met de inrichting van de ISO 15189 norm en hoopt zich begin 2021 te kunnen laten auditten door de Raad voor Accreditatie. Het Siemens platform waarmee gewerkt wordt bestaat uit de Dimension EXL 200 voor de klinische chemie, de Advia 560 voor de hematologie, de Centaur voor de immuno-chemie en infectieziektenserologie,

HAY Diagnostics is sinds eind 2020 een erkend leerbedrijf.

Analyst for medical microbiology laboratory with knowledge of molecular diagnostics

How Are You diagnostics (HAY) is een start up laboratorium voor klinisch chemische en moleculair microbiologische diagnostiek. Moleculaire diagnostiek op apparatuur van Hologic, CFX van Bio-Rad en Hamilton straten van VWS. HAY beschikt tevens over ELISA apparatuur voor handmatig uit te voeren bepalingen (Sprinter XL240). De analist, kwaliteitsfunctionaris, klinisch chemicus en een arts-microbioloog zullen in eerste instantie verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken. HAY is een jong bedrijf met een sterk innovatief karakter en potentie voor een groeiende productie en een uitbreidend aantal diagnostische parameters.

TO DO

After an introductory period, the molecular microbiology analyst performs analyses independently in accordance with the applicable procedures. The work also includes all common activities in the laboratory.

EXPERIENCE & KNOWLEDGE

 • An HLO degree in (molecular) microbiology
 • Able to work independently as well as in a team
 • Stress resistant, accurate working and a flexible attitude
 • Open to innovations in the field of laboratory diagnostics
 • Work experience is preferred

WE OFFER

 • A professional working environment where, alongside laboratory diagnostics, the focus is on innovation.
 • Flexibele werkuren/dagen om privé en werk zo optimaal mogelijk te kunnen combineren
 • An informal team of employees who are ready to help each other and work together to achieve our organisational goals
 • An opportunity to contribute to an innovative organisation with great ambitions
 • The possibility to get more in-depth experience/training
 • Pension Scheme

 

CORPORATE PROFILE

HAY is een organisatie met een sterke focus op innovaties rondom laboratoriumdiagnostiek. HAY is gestart met de inrichting van de ISO 15189 norm en hoopt zich eind 2020/begin 2021 te kunnen laten auditten door de Raad voor Accreditatie. Het Siemens platform waarmee gestart gaat worden zal bestaan uit de Dimension EXL 200 voor de klinische chemie, de Advia 560 voor de hematologie, de Centaur voor de immuno-chemie en infectieziektenserologie, de Panther van Hologic voor DNA diagnostiek en Sprinter XL 240 voor de handmatige ELISA’s.

We ask new employees to present a VOG (Certificate of Good Behaviour).

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met HRM per telefoon 0320-277900 of e-mail werken@daklapack.com en voor inhoudelijke toelichting kunt u vragen naar Jan Geert Bruggink.

Acquisition in response to this advertisement will not be appreciated.

Apply here

Interesse in een van onze openstaande vacatures? Of voor een stage of een afstudeerproject? Solliciteer dan door middel van ons formulier. Is er op dit moment geen passende functie? En wil je wel graag werken bij HAY? Stuur ons dan een open sollicitatie.