Do you want to be tested for the novel coronavirus?

Maak een afspraak bij een van onze teststraat in Lelystad.

PCR COVID-19 test including travel declaration

Met deze betrouwbare RT-PCR test kom je erachter of je geïnfecteerd bent met het nieuwe Coronavirus en dus besmettelijk voor je omgeving bent. Dit is dezelfde test als u bij de GGD-teststraten krijgt. Vaak kunt u bij ons wel eerder terecht dan bij de GGD van uw gemeente en zijn uw uitslagen eerder bekend. Onze test wordt echter niet vergoed door de GGD of uw ziektekostenverzekering. Het is op dit moment nog niet mogelijk om deze test via een zelfafname te doen. Daarom nodigen wij u uit om een afspraak op locatie in Lelystad of Velsen te maken. Bij een gunstige – negatieve – uitslag krijgt u een certificaat, waarmee u kunt aantonen dat u negatief getest bent, bijvoorbeeld als u op reis wilt.

CoronaCheck-app

Wij zijn aangesloten bij de CoronaCheck-app. U kunt uw testuitslag downloaden in de CoronaCheck.

Wilt u naar een evenement of activiteit in Nederland? Zoals een festival, cultureel uitje of sportactiviteit? De eigenaar of organisator kan u vragen om een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona. Met CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen laten zien.

Wilt u reizen binnen de Europese Unie? Meestal heeft u dan een vaccinatiebewijs of een negatieve testuitslag nodig. Of een bewijs dat u bent hersteld van corona. Met CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen laten zien. Controleer altijd eerst het reisadvies van het land waar u naartoe reist.

  • icon Voor 13:00 uur getest, meestal dezelfde dag uitslag!
  • icon Na 13:00 uur getest, volgende middag uitslag.
  • icon Includes free globally approved travel certificate (English)
  • icon RIVM-approved
  • icon No/ short waiting time
  • icon You can view your result on our results website
  • icon Make an appointment online for one of our test facilities RIVM-approved No/ short waiting time
  • icon Download de testuitslag in de CoronaCheck-app