Populaire producten

PCR COVID-19 test

€59,95

Maak een afspraak voor een PCR-Coronatest voor onze teststraat in Lelystad. U ontvangt dezelfde avond uw testresultaat (incl. certificaat).

STD self-test

vanaf: €39,95

Heeft u symptomen die wijzen op een SOA, of wilt u graag weten of u een SOA heeft, maar ziet u op tegen het bezoeken van een (huis)arts of kunt u niet terecht bij de GGD? Bekijk onze SOA testen.

Leverfunctietest

€39,95

Ontdek de gezondheid van uw lever met onze Leverfunctie test.

Cholesteroltest

€24,95

Bent u benieuwd naar uw cholesterolwaarden?

Heeft u vragen? Bekijk onze FAQ pagina.

About us

“How Are You Diagnostics”, ook wel HAY genoemd, is een modern laboratorium dat met de nieuwste technologieën werkt en zich inzet op het gebied van de Klinische Chemie, de Medische Microbiologie en de Moleculaire microbiologie.

Dit doen wij met name voor de particuliere- en niet-verzekerde zorg. Na jarenlange ervaring in het ontwikkelen van zelfafnametesten is dit de volgende stap die wij hebben gezet om een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening in de zorg te bieden, rijp voor de toekomst

How Are You Diagnostics is ISO 15189 en NEN 7510 gecertificeerd. Click here to read more about our accreditations.

Bent u benieuwd naar onze diensten en laboratoriummogelijkheden? Neem dan contact met ons op of klik here voor meer informatie.

Our self-sampling tests

Wij hebben speciale thuis testen ontwikkeld zodat u ze gemakkelijk thuis, op ieder gewenst moment, kunt uitvoeren. Het geeft snel zekerheid en helpt belangrijke vragen te beantwoorden.

Om de test uit te voeren maakt u gebruik van onze How Are You Diagnostics App. Deze App is te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Hierin maakt u een persoonlijk account aan, koppelt u de test aan uw account en wordt u stap voor stap uitgelegd hoe u de test uitvoert. Verstuur de test en ontvang het resultaat in uw persoonlijke account van onze beveiligde App. Het is niet mogelijk om het testresultaat te ontvangen zonder het gebruik van de App.

Verstuur de test zo snel mogelijk na afname; dit kan gratis via een reguliere PostNL brievenbus.

De testen van How Are You Diagnostics worden geanalyseerd in ons eigen ISO 15189 en NEN 7510 gecertificeerde laboratorium en beoordeeld door onze eigen specialisten (klinisch chemicus of arts-microbioloog).

Tijdens het gehele proces gaan we vertrouwelijk met uw gegevens om. Na ontvangst in het laboratorium ontvangt u binnen 5 werkdagen de resultaten in de App. U ontvangt een melding als het resultaat beschikbaar is.

 • icon It is completely anonymous;
 • icon You can always come to us:
 • icon You do not have to go directly to a healthcare provider;
 • icon The test is as reliable as the one used in hospitals;
 • icon Onze specialist beoordeelt uw resultaten en geeft u advies op maat.

Testen in vier stappen:

 1. Download de How Are You Diagnostics App
  Download onze App in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).
  Registreer een account of log in.
 2. Doe de test
  Scan de code van de buis/container of voer deze handmatig in.
  Start de afname.
 3. Verstuur de test
  Verstuur de test naar ons laboratorium.
 4. Ontvang het testresultaat
  Ontvang en bekijk het resultaat van de test in de App.

Download de How Are You Diagnostics App

Download onze App in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Registreer een account of log in.


Kamal Hussein
18. Juni, 2021.
Uitstekend service. Pcr krijg je op dezelfde de dag. Ik ben bij met hun.
Aziza Ouahbi
18. Juni, 2021.
Goed service en op tijd de pcr krijg het zelf de dag. Uitstekend
Ingrid Post
24. Mei, 2021.
Voor het eerst een PCR test gedaan omdat ik ga reizen. Er werd keurig uitgelegd hoe alles gaat, en de inlogcodes waren meteen al tijdens het afnemen van de rest binnen gekomen in 2 aparte mailtjes ivm privacy! Mijn test was om 10 uur ‘s ochtends en half 8 in de avond was de uitslag en de Engelstalige reisverklaring al binnen. TOP!
Geraldine S
29. Maart, 2021.
Eerste test Moest voor de allereerste keer een test voor reizen. Was ontzettend zenuwachtig maar toen ik daar was, werd alles stap voor stap uitgelegd en voelde ik er helemaal niks van. Volgende dag uitslag en certificaat binnen. Dat voor een goede prijs. Zeker aan te raden!
Happy User
17. Februari, 2021.
Wszystko w jak najlepszym porządku! Bez problemów zabukowałem test i dostałem wyniki w terminie. Ze spokojną głową mogłem lecieć do Polski. Serdecznie polecam!
Bert-Jan Haarkamp
22. Oktober, 2020.
Duidelijk en transparant. Informatie op de zelftest kan iets beter nog maar ik ben zelf nogal gehaast met die dingen dus kan ook aan mij liggen. Prikje in de vinger, paar druppels bloed in een buisje, dopje erop en versturen maar. En via een app krijg je de uitslag. Prima!
Jasper Vink
19. Oktober, 2020.
clear and fast test! beautiful app and fast results
oNveeh
19. Oktober, 2020.
Duidelijk en snel resultaat Alle benodigdheden zijn overzichtelijk gepresenteerd. De app is gemakkelijk in gebruik en neemt je mee door de stappen van de test. Het buisje zat binnen no time vol. Testresultaat de volgende dag al binnen, super!
Machteld van Vloten
14. Oktober, 2020.
Very complete set Clear instructions, very complete set. Fast response.