Chlamydia test kopen

Onze SOA-testkit Chlamydia voor thuis bevat een vaginale swab bedoeld voor vrouwen. Deze test op de aanwezigheid van Chlamydia trachomatis, de bacterie die Chlamydia veroorzaakt. Heeft u klachten dan kunt u de test na 14 dagen afnemen. Zonder klachten is het aan te raden om de Chlamydia test af te nemen na een incubatietijd van 28 dagen.

Direct de Chlamydia test kopen? Ga door naar onze webshop!

Chlamydia test na onveilige sex

Heeft u onveilige vaginale, orale of anale seks gehad zorg er dan voor dat u alle regio’s test op Chlamydia die besmet kunnen zijn. Bent u niet zeker welke SOA u opgelopen zou kunnen hebben? Doe dan onze SOA-testwijzer om een persoonlijk advies te krijgen over welke test u het best kunt bestellen! 

Wat is Chlamydia en waarom moet ik een test kopen?

Chlamydia komt vaak voor en is de meest voorkomende SOA in Nederland. Deze wordt veroorzaakt door de Chlamydia trachomatis bacterie. Jaarlijks worden er in Nederland ongeveer 100.000 mensen mee besmet.

Chlamydia is veelvoorkomend maar het blijft en gevoelig onderwerp. Dit zorgt ervoor dat mensen zich niet direct testen na onveilige seks. Wordt Chlamydia niet gediagnosticeerd dan blijft deze SOA onbehandeld. Dit kan het op de lange termijn negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid.

Chlamydia test kopen

Chlamydia test kopen bij How Are You Diagnostics