Bio Banking

Naast het uitvoeren van verschillende diagnostiek bieden wij nu ook Biobanking aan. Een biobank is een bewaarplaats voor menselijk lichaamsmateriaal wat ter beschikking is gesteld voor wetenschappelijk onderzoek.

In onze biobank hebben wij opslagruimte voor meer dan een half miljoen samples voor wetenschappelijk onderzoek. In onze bank kan elk soort biologisch lichaamsmateriaal worden opgeslagen tot -80 graden celcius. Wij verzorgen zowel de verzameling, registratie van het materiaal en de donor, analyse, verwerking en bewaring van lichaamsmateriaal geheel op maat voor uw klinische studie.

 

Waarom een biobank?
Nadat de nodige analyses voor uw wetenschappelijk onderzoek zijn uitgevoerd is het raadzaam om een relevant deel van de verkregen monsters te bewaren. Dit zodat het achteraf altijd nog mogelijk is om het onderzoek bij te stellen, vergelijken, verfijnen of voltooien van de diagnose of output. Bij onze biobank kunt u op elk moment uw monsters of gegevens opvragen en kunnen wij voor u in ons laboratorium de analyses uitvoeren.

 

Alles onder een dak voor uw wetenschappelijk onderzoek
How Are You Diagnostics kan voor u het gehele klinische traject uit handen nemen. Van concept ontwerp voor een thuis afname kit, logistiek, IT-software voor persoons verwerking, opslag van monsters en analyse van het verkregen materiaal in ons gecertificeerde laboratorium. U heeft geen verschillende partijen nodig waardoor de lijnen kort blijven en de studie zo efficiënt mogelijk wordt uitgevoerd.

Kunnen wij wat voor u betekenen? Neem dan contact met ons op!